Zurück zu Willert.de

Rhapsody 9.0.1 Cannot add to model

If your question doesn't fit in any other category below ask in here.

Rhapsody 9.0.1 Cannot add to model

Postby shanz » September 25th, 2020, 8:24 pm

I am seeing an error message dialog pop up when saving a project whilst other projects are also loaded (Rhapsody Project List).
Has anyone else experienced this recently?

"The unit XYZPkg was not added because it is already in the model and is owned by a reference unit ABCPkg".

Not sure why is talking about "add to model".

Is it a new bug?
shanz
 
Posts: 183
Joined: May 7th, 2008, 5:50 pm
Location: Horsham, W Sussex, England

Re: Rhapsody 9.0.1 Cannot add to model

Postby wvdheiden » September 26th, 2020, 4:15 pm

Hi

So you have a project list with multiple models and when you want to save the "current" project Rhapsody gives that error message?
That is weird. Are the projects related (You use units in other projects from the project list)? Are the projects descendants (have you saved the projects with "Save As" and re-used them)?
This sounds like Rhapsody has a GUID conflict with 2 different named items that are actally the same (identical GUID)

Grtz

Walter
===============================================
Who is General Failure and why is he reading my drive?
User avatar
wvdheiden
 
Posts: 55
Joined: October 5th, 2007, 10:31 am
Location: Notter, the Netherlands
Company: Willert Software Tools GmbH
Position: CTO

Re: Rhapsody 9.0.1 Cannot add to model

Postby shanz » September 28th, 2020, 10:28 am

Hi Walter,
I've raised a support request so I'll let you know the result.
shanz
 
Posts: 183
Joined: May 7th, 2008, 5:50 pm
Location: Horsham, W Sussex, England


Return to General Question

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests